- cryptoclan regels

Twitter heeft accounts van verschillende crypto-influencers opgeschort

Twitter heeft de accounts van verschillende influencers in de crypto-ruimte opgeschort.

 

De socialemediaprofielen van ten minste zeven influencers in de crypto-industrie werden ontoegankelijk omdat sommige Twitter-gebruikers de opschorting rond vroege woensdag UTC-tijd opmerkten.

 

“Twitter schort accounts op die de Twitter-regels schenden”, lieten de profielpagina’s van deze opgeschorte accounts zien.

 

De getroffen influencer-accounts waren @woonomic, @ 100trillionUSD, @mmcrypto, @wsbchairman, @themooncarl, @TheCryptoDog, @KoroushAK.

 

Tot nu toe zijn de accounts van Willy Woo (@woonomic) en PlanB (@ 100trillionUSD) hersteld. Anderen blijven nog steeds geschorst.

 

Twitter heeft geen openbare uitleg gegeven over wat heeft geleid tot de abrupte opschorting en het herstel van sommige accounts. Holo voorspelling is positief.

 

Maar in een volgende Tweet na het herstel van zijn account, plaatste Woo Twitter’s reactie op hem met betrekking tot de redenen.

 

 

“We hebben systemen die meerdere geautomatiseerde spamaccounts in bulk vinden en verwijderen, en die van jou is per ongeluk als spam gemarkeerd. Houd er rekening mee dat het ongeveer een uur kan duren voordat je volgers en volgende nummers weer normaal zijn”, aldus de sociale media. Woo. veilige crypto app kun je kopen.

 

De sociale media hebben nog niet gereageerd op het verzoek van The Block om commentaar en opheldering over de kwestie

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.